Comanda
telefonica

Vreti sa comandati
prin telefon?


Nimic mai simplu:
sunati la 021 209 45 12

(luni - vineri, intre 08:30-17:00)

Instrumentul de lucru indispensabil oricarui contabil:
„Planul de Conturi General. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit!

Atentie! Planul de conturi a fost actualizat!

 
 
Stimate coleg contabil,
 
Nu exageram cu nimic cand spunem ca Planul de Conturi general. Functiunea 
si corespondenta conturilor este un produs editorial indispensabil oricarui contabil!
 
In format tiparit, elegant si cu un design foarte atractiv (vezi fotografia alaturata), el face un lucru extrem de util pentru tine, anume iti pune la dispozitie in orice moment Planul de Conturi complet si la zi, in conformitate cu legislatia in vigoare.
 
task_alt Poti sa il porti permanent cu tine si sa il consulti, ori de cate ori ai nevoie!
task_alt Incape usor intr-o borseta sau intr-o geanta!
task_alt Iti furnizeaza informatii 100% corecte! 
task_alt Cu ajutorul lui elimini pe loc orice dubiu! 

NOU!
Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor a fost actualizat!
 
Conform Ordinului 2.649/2023 privind modificarea si completarea unor reglementari contabile, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 903 din 6 octombrie 2023, in planul de conturi general s-au introdus urmatoarele conturi noi: 
 
1496 Pierderi rezultate din reorganizari de societati, corespunzatoare activului net negativ al societatii absorbite (A);
6121 Cheltuieli cu redeventele;
6122 Cheltuieli cu locatiile de gestiune; 
6123 Cheltuieli cu chiriile;
616 Cheltuieli aferente drepturilor de proprietate intelectuala;
617 Cheltuieli de management;
618 Cheltuieli de consultanta;    
616 Cheltuieli aferente drepturilor de proprietate intelectuala; 
617 Cheltuieli de management; si  
618 Cheltuieli de consultanta.

Cele 4 avantaje ale „Planului de Conturi General. Functiunea si Corespondenta conturilor”, in format tiparit:

1) Poti sa-l porti intodeauna cu tine si sa-l consulti ori de cate ori ai nevoie, pentru ca incape fara probleme in geanta.
 
• Esti la serviciu?
„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” poate si trebuie sa stea permanent la indemana ta, pe un colt al biroului.
 
• Esti in metrou, acasa sau la vreo intalnire de afaceri si vrei sa limpezesti o neclaritate referitoare la un anumit cont?
Nimic mai simplu: scoti „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” din geanta si totul se rezolva in mai putin de 15 secunde.
 
2) Este foarte usor de studiat – tehnoredactarea prietenoasa si aerisita iti permite sa ajungi imediat la clasa sau grupa de conturi dorita.
 
3) Nu risti niciodata sa ramai „in pana”. „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” tiparit nu trebuie descarcat online, deci nu depinde de capriciile conexiunii la Internet, nu se viruseaza, nu devine inutil daca ti se termina bateria la smartphone sau la laptop. Iar corectitudinea sa este sigura (multe documente de pe net sunt pline de erori si, stii foarte bine, in domeniul contabilitatii erorile au consecinte foarte urate).
 
4) Faci o economie importanta de timp. Cum spuneam, in mai putin de 15 secunde ai informatia dorita.

zi!

„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” este structurat pe 3 capitole: 

arrow_forwardCapitolul 1 - Planul de conturi general 
arrow_forwardCapitolul 2 - Functiunea Conturilor 
arrow_forwardCapitolul 3 - Corespondenta Conturilor 
 
Iti atragem atentia asupra capitolului 3 – Corespondenta Conturilorun material unic, pe care nu il mai gasesti in alta parte. Corespondenta conturilor pune in lumina operatiunile principale ce pot fi inregistrate in debitul/creditul fiecarui cont contabil si te ghideaza in activitatea cotidiana, pentru rezolvarea problemelor aparute (atat cele uzuale, cat si cele mai putin frecvente).
 
Iar capitolul 2 – Functiunea conturilor – explica functia contabila a conturilor, cea mai importanta dintre functii, deoarece le inmanuncheaza pe toate celelalte. Functia contabila a conturilor inseamna stabilirea unui anumit mod si a anumitor reguli dupa care se efectueaza inregistrari in conturi, in raport cu continutul economic al conturilor si cu continutul economic al tranzactiilor inregistrate.

Permanent ai nevoie de „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”!

 
Lucrezi zi de zi cu planul de conturi. Toti contabilii lucreaza cu el.
 
Si chiar daca cei mai experimentati au ajuns sa cunoasca planul de conturi pe de rost, stii foarte bine ca e vorba doar de o parte din planul de conturi general, anume de partea pe care fiecare contabil o foloseste cel mai des, in functie de specificul activitatii firmei pe care o gestioneaza.
 
Dar ce faci atunci cand in firma apar activitati economice noi?
Sau atunci cand planul de conturi se imbogateste cu conturi noi?
 
In mod evident, intervin alte necesitati de evaluare, de impozitare, de raportare a bilantului etc. si toate acestea presupun familiarizarea cu conturi noi pe care le iei din… planul de conturi general.


Ce spun clientii despre „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” in format tiparit?
 
“Am vazut prima data acest produs pe biroul unei colege contabile de la o alta firma si tin minte ca mi-am exprimat imediat curiozitatea. «E planul de conturi», mi-a explicat doamna respectiva . «Il port cu mine peste tot, merge si in poseta, si in servieta, langa laptop, oriunde.» 
 
«Dar de ce nu il folositi pe cel existent online?», am intrebat eu cu maxima uimire.
 
«Este mai rapid asa. Internetul nu merge intotdeauna, plus ca laptop-ul nu poate fi luat pretutindeni, iar la intalniri cu clientii nu car un teanc de foi dupa mine», mi-a raspuns doamna cu un aer firesc. 
 
«Intre noi fie vorba, nimeni nu tine calculatorul intotdeauna deschis, dar se-ntampla adesea sa iti trebuiasca pe loc planul de conturi! Memoratorul acesta este simplu de utilizat si iti permite sa gasesti foarte rapid informatia dorita. Nu este niciodata virusat si nu iti ia 2 minute ca sa se incarce.» Si mare dreptate avea!”

                                          Mariana Netoiu, director economic, Alpex Group, Bucuresti
 


„Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor” este instrumentul de lucru esential pentru tine!
 
Planul de conturi este ghidul vital care iti permite exprimarea corecta si exacta, in cifre, a tot ceea ce se intampla in firma din punct de vedere economic. Este ghidul care, pana la urma, iti permite sa iti faci meseria.
 
Iti recomandam cu toata caldura sa ai acest ghid in forma sa cea mai simpla, cea mai eficienta si cel mai usor de utilizat: „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit!
 
Comanda-l chiar acum prin intermediul formularului de mai jos!
Il primesti foarte rapid si comod, prin curier, la pretul de doar 57.75 lei (TVA inclusa) + taxa de expeditie in valoare de 14,28 lei, TVA inclusa!

Intra chiar acum in posesia „Planul de Conturi general. Functiunea si corespondenta conturilor”, in format tiparit, actualizat la zi conform celor mai recente modificari aduse OMFP nr. 2.649/2023!
 
Eficienta muncii tale va creste, fara discutie, si iti vei intari astfel in firma imaginea de profesionist desavarsit, care tine in mana cifrele companiei (adica partea cea mai importanta) si care are intotdeauna raspunsul corect pentru orice.

 
Cu prietenie,
Mihaela Militaru
Coordonator oferta
Divizia Contabilitate
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton
M.B

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca te razgandesti asupra achizitiei tale!
Primesti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Ai la dispozitie o perioada de 30 de zile in care poti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ai achizitionat un produs fizic, te rugam sa il expediezi pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa achiti taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunici intentia de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Produsele in format stick/CD functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna mai costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Planul de conturi general 2024. Functiunea si corespondenta conturilor au fost interesate si de:

Planul de conturi general 2024

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.